PALVELUMME BALTIA MAISSA

KONFERENSSIT JA KOKOUKSET

Blue Drum tarjoaa laajan valikoiman kokous- ja konferenssipalveluja osallistujamäärästä riippumatta. Osallistujamäärä tai budjetti eivät ole meille ongelma ja huolehdimme kaikesta yrityksesi tilaisuuteen, kokoukseen, konferenssiin ja iltaohjelmaan liittyvästä. Kaipaatko toisenlaisia ja kiehtovia uusia ideoita? Anna meidän yllättää sinut.

YRITYSTILAISUUDET JA VAPAA-AJAN TAPAHTUMAT

Oletko järjestämässä juhlavaa yritystilaisuutta? Tai vaikkapa juhlia lomakohteessa? Onko kalenterissa teollisuus- tai urheilutapahtuma? Järjestätkö työntekijöille virkistystoimintaa tai täyttääkö yrityksesi pyöreitä vuosia? Emme pelkästään hoida kaikkea puolestasi vaan järjestämme mieliinpainuvan tapahtuman ja mikä tärkeintä, teemme siitä myös HAUSKAN

TEAM BUILDING JA MOTIVOINTI

Meidän tehtävämme on luovien ideoiden avulla auttaa ja inspiroida upean tapahtumakonseptin laadinnassa, joka motivoi tiimiäsi saavuttamaan asetetut tavoitteet. Autamme palkitsemaan ja motivoimaan tiimisi, juhlistamaan onnistumisia ja välittämään yrityksesi viestin tiimillesi.

TEATRAALISET JA ANIMOIDUT KAUPUNGINKIERROKSET

Keskiajalta peräisin oleva Tallinnan Vanhakaupunki luo upeat puitteet autenttisille keskiaikaan sukeltaville teematapahtumille. Tule ja koe keskiaikainen Tallinna yhdessä meidän kanssamme, tapaa myyttisiä olioita tai osallistu illalliseen munkkiluostarissa.

HÄÄT ULKOMAILLA JA MUUT ERITYSTILAISUUDET

Blue Drum järjestää kaiken häihin liittyvän eikä morsiusparin tarvitse stressata mistään – voit unohtaa kiireen! Luomme yhdessä kanssasi unohtumattomat ja persoonalliset häät, juhlat ja muut erityiset tapahtumat innovatiivisten ja yksilöllisten ideoiden pohjalta.

TEEMABILEET

Haluaisitko palata hetkeksi keskiaikaan ja osallistua toukoruhtinaan turnajaisiin? Entä kiinnostaisiko mafian maailma ja Al Capone? Tiimimme auttaa luomaan todellisen ihmeiden maailman herkullisine ruokineen ja upeine drinkkeineen mahtavaa viihdettä unohtamatta.

GASTRONOMISET ELÄMYKSET

Gastronominen seikkailu alkaa aidolla virolaisella ruoalla aivan Tallinnan ytimessä. Vieraat maistelevat ja oppivat lisää omaperäisistä virolaisista perinneruoista. Kansallispukuihin pukeutuneet tarjoilijat esittelevät autenttisia paikallisia ruokia, kuten esimerkiksi lihahyytelöä ja porsaan kielestä, potkasta, hännästä ja aivoista valmistettuja perinneruokia. Lisäksi tarjolla on talkkunajälkiruokaa ja paikallisia perinteisiä juomia.

ENGAGING IPAD OR MOBILE TEAM GAMES

In cooperation with our reliable partner Blue Drum Events provides cutting-edge mobile solutions for location-¬based activities. The multi¬purpose platform allows to develop various location-based activities with an easy-to-use graphical web tool. With this platform you can utilize our turnkey games portfolio – or you can design, create, and launch your own indoor or outdoor activities!

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Blue Drumille vastaus “ei onnistu” on tuntematon. Yrityksen tilaisuudet voidaan järjestää millä tahansa tavalla, eikä ideoilla ja konsepteilla ole rajoja – ja lopputulos on unohtumaton! Olemme laatineet ja testanneet valikoiman erilaisia aktiviteetteja ja olemme aina valmiita vastaamaan haasteisiin sekä kokeilemaan jotain aivan uutta.
Hintamme ovat kilpailukykyiset ja teemme yhteistyötä parhaiden palveluntarjoajien ja toimittajien kanssa, jotta tilaisuutesi olisi varmasti unohtumaton.