Loading...
vuodesta 2004
Ohjelmapalvelut

Yritysjuhlat

Yhteistä hauskaa tärkeiden ihmisten kanssa. Kesä- tai talvipäivät? Yrityksen vuosipäivä tai matka luontoon? Työhyvinvointipäivän tai virkistyspäivän järjestäminen? Jos kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi, niin Blue Drum antaa tapahtumillenne todellisen erikoisuuden takuun!

Asiakastapahtumat

Avaatte uuden tehtaan, muutatte uuteen toimistoon tai haluatte kiittää asiakkaita? Onko kyseessä henkilöstön virkistyspäivä, asiakastilaisuus tai tiimitapahtuma? Teemme sen yhdessä! Virkistäydy ystävien, asiakkaiden tai henkilökunnan kesken./br>

Tyylijuhlat

Miltäpä kuulostaisivat yritysjuhlat tai kesäpäivät keskiaikaiseen tyyliin tai osallistuminen Toukokuun kreivin kilpailuun? Haluatko koristautua höyheniin 20-luvun mafiatyyliin? Tai olla murhamysteerin pääosassa? Yksikään ajatus ei ole toteutamaton!

Häät

Haluaisitko jotain persoonallisempaa kuin tavanomaiset häät? Blue Drum suunnittelee teille ikimuistoisen häätilaisuuden. Kansainväliset hääjuhlatkaan eivät ole esteenä! Suunnitellaan yhdessä teidän ikimuistoisin hetki.

Motivaatiotapahtumat

Haluatteko kiittää työntekijöitänne, yllättää heidät tai tarjota heille mielenkiintoisia seikkailuja? Me autamme unohtumattomien elämyksien suunnittelussa!

Erikoisohjelmat

Blue Drum ja sanonta "Ei ole mahdollista" eivät sovi samaan lauseeseen! Olkoon se sisätelevision perustaminen, meripäivät tai historiallinen ohjelma vanhankaupungin kaduilla. Kaikki on mahdollista! Tilaisuudet ovat räätälöitävissä yrityksesi näköiseksi ja toiveitesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Otamme vastaan ehdotuksia, jotka pyrimme myös toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Seikkailupelit

erilaiset seikkailupelit erikokoisille ryhmille

ACTION TRACK

Hauska iPad-seikkailu (aarteenmetsästys-formaatti), jota voi pelata missä ja milloin vaan. Osallistujille annetaan viihdyttäviä ja mielenkiintoisia tehtäviä, jotka perustuvat laskemiseen tai kysymyksiin ympäröivästä maailmasta, yrityksestä tai kumppanista. Peliin voi lisätä animoituja tarkastuspisteitä (mukana pelin ohjaaja, joka antaa ryhmille erilaisia tiimityön tehtäviä). Yleensä parhaat kysymykset on suunniteltu vartavasten riippuen yrityksen toiminnasta, paikasta tai konferenssin aiheesta – teemavalinta on rajaton!

Amazing race

Seikkailupeli, missä kaikki on aavistettavissa, on tylsä? Rikotaan sääntöja – ainoa etukäteen annettava tieto on, että tavataan rautatieasemalla! Tämä on toiminnallista ja rentohenkistä tiimikisailua pienryhmissä! Sieltä vie ennenkuulumaton seikkailu teidät romuliikkeeseen, kalalammikon luo ja täti Maalin takapihalle. Matkan varrella ryhmillä on vastassa sekä yhteispeliä vaativia tehtäviä että tankkauspisteitäkin. Se on epäilemättä elämänmuuttava kokemus, joukkuekilpailu, jossa tavoitteena on löytää maali. Nopeutta tärkeämpi on sukkeluus.

Patarei-vankilan seikkailu

Olemme keksineet Virossa ainutlaatuisen seikkailupelin Patarei-vankilan alueella ja tiloissa. Monipuolinen ja hauska kisailu nostaa yhteishengen aivan uudelle tasolle! Irrota ajatukset arjesta miliisien ohjaaman leikkimielisen kisailun yhteydessä. Huumorin lisäksi tehtävissä vaaditaan hitunen käden tarkkuutta ja taitoa, hieman ongelmanratkaisukykyä sekä tietysti ryhmän yhteistyötä. Tapahtuman päättää viihtyisä palkintoseremonia. Saamme ihmiset hymyilemään ja rentoutumaan!

Pihakisat

Köydenveto oli vielä 100 vuotta sitten yksi olympialajeista. Nyt on aika liikkua eteenpäin ja lähettää kahvakuula sekä köysi ansaitulle lomalle. Meillä on ratkaisut mitä erilaisimpiin hyvinvointi- tai liikuntapäiviin. Olemme keksineet monta uutta urheiluvälinettä, jotka ovat ainutlaatuisia sekä Virossa että koko maailmassa. Leikkimielellä kisaillaan paremmuudesta monipuolisissa ja hauskoissa puistopeleissä, jonka sisältö on aina räätälöitävissä.
Kierrokset
Meidän kaikkien aikojen vanhin ja suosituin ohjelma, joka on virkistänyt tuhansia ihmisiä. Haluatko yllättää ystäviä tai kollegoja erikoisella tavalla? Anna meille taustatietoja muutaman ihmisen harrastuksista ja me muutetan se tieto päätähuimaavan hauskaksi kokemukseksi!

UNESCO:n maailmanperintökohteisiin kuuluva Tallinnan vanhakaupunki piilottaa itseensä keskiaikaisia helmiä ja aarteita, jotka Blue Drum -tiimi auttaa sinut löytämään. Tallinnan keskustassa on erilaisia arkkitehtuurityylejä edustavia rakennuksia ja legendoja voi yhdistää seikkailuun keskiajasta nykypäivään.

Tiimi

ohjelmapalveluyritys vuodesta 2004

+372 510 7010
olavi@bluedrum.eu

Olavi pursuaa ideoita ja kokemuksia – hänen luovuuttaan kadehtii jopa Google!
Olavi Andla
Luova johtaja

+372 520 4819
regina@bluedrum.eu

Regina on positiivinen sielu, joka varmaan jopa nukkuu hymy kasvoilla.
Regina Fedotova
Kirjanpitäjä/projektinjohataja

+372 555 73 337
kairi@bluedrum.eu

Kairi tarjoa raikkaan tuulahduksen monipuolisia aktiviteetteja, hän rakastaa ihmisiä ja tämä loistava persoona panee liikkeelle kaiken ympärillään.
Kairi Loik
Myyntipäällikkö

geili@bluedrum.eu

Hänen pieni koko saattaa johtaa harhaan, mutta hänellä on suuri sielu - hän on erittäin avulias projektinjohataja, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa.
Geili Salumets
Projektinjohataja

aljona@bluedrum.eu

Гражданин мира с русской душой. Любит Скандинавию и.... еще раз Скандинавию.
Aljona Makagonova
Sales and manager

markus@bluedrum.eu

Markus varmaan syntyikin kamera kädessään ja läppäri sylissään. Hänen huomiota herättävät viiksensä ovat yhtä pitkiä kun Vanhalla Tuomaksella!
Markus Kraavi
Tekninen projektinjohataja

Kulta Muna
Motivoiva johtaja
2067
Järjestettyjen tapahtumien
9999999
Valmiina ideoita
Puhelin
+372 646 0634
Osoite
Vana Viru 4, Tallinn 10111, Eesti
Sähköposti
 Eelmine  Kõik tööd Järgmine